Interscholaire: expositie in het Gemeentemuseum

Een droom voor elke kunstzinnige leerling: exposeren in het Gemeentemuseum. Met dank aan de interscholaire, een cultureel festival dat door het Maerlant Lyceum wordt georganiseerd, werd dit voor onze leerlingen Vishvaani Mahabir (4) en Jana Villaluz (3) op 27 maart 2017 werkelijkheid. Hun werken schitterden in de glazen zaal. Tickets zijn kosteloos, maar moeten wel worden gereserveerd. Dit kan door hier te klikken.
Of zij hebben gewonnen, horen wij pas op vrijdag 7 april als vijf scholen tegen elkaar strijden, maar dat wij ontzettend trots zijn staat al vast.

Leerlingen die aan de andere onderdelen van de Interscholaire willen deelnemen (Muziek, Dans, Taal, Theater en Fotografie), kunnen zich opgeven bij Cécile Schijffelen. Tevens zijn leerlingen, docenten en ouders van harte uitgenodigd om onze kandidaten aan te moedigen en mee te hulpen jureren. Samen maken we dit festival tot een succes! Voor meer informatie zie www.interscholaire.nl