Presentatie PWS light klas 2

Donderdag 20 april van 17.00-18.30 uur worden de posters die de leerlingen van klas 2 in het kader van het project PWS light gemaakt hebben gepresenteerd. Wij ontvangen alle ouders van klas 2 in de hal met een drankje en een hapje.

De feestelijke opening van de expositie van de posters start om 17 uur. Ouders krijgen zelf ook de mogelijkheid om aan te geven, welke poster er uitspringt. We kunnen op basis daarvan een publieksprijs uitreiken aan één van de groepjes.

Rond 18.15 uur zullen wij ook bekendmaken, welk groepje volgens de schoolbeoordelaars een prijs krijgt voor
– of de mooiste poster
– of het meest innovatieve / creatieve / verrassende onderzoek
– of de beste samenwerking en ‘leerresultaten’

Tussen de opening en de prijsuitreiking kunt u van uw eigen zoon of dochter uitleg krijgen over hun onderzoek en samenwerking en daarna de overige posters bekijken en vragen daarover stellen aan de leerlingen, die deze gemaakt hebben.