Lesmarathon 29-30 september

Op vrijdag 29 september gaan meer dan zestig leerlingen uit de vijfde en zesde klas niet na hun laatste uur naar huis. Die avond en nacht zullen zij op school blijven om een heel ander soort lessen te volgen dan ze normaal krijgen. Van een lesje onderhandelen tot Ultimate Frisbee, alles komt voorbij.

De lesmarathon wordt niet alleen georganiseerd om de leerlingen nog langer naar school te laten gaan, maar om geld op te halen voor het goede doel. Het goede doel dit jaar is het verwezenlijken van een Tovertafel voor verzorgingstehuis Dekkersduin. De tovertafel is een apparaat dat licht en geluiden projecteert, wat demente mensen op een positieve manier prikkelt om weer contact te zoeken met andere mensen en om te gaan bewegen. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze facebookpagina: Lesmarathon Haganum. Zit uw kind nog niet in de vijfde of zesde klas of doet uw kind helaas niet mee, dan is een gift naar onderstaand rekeningnummer uiteraard nog steeds van harte welkom!

NL17 RABO 0315 4641 19 t.n.v. Gymnasium Haganum (o.v.v. lesmarathon)

Ook zijn wij nog op zoek naar ouders die ons zouden willen helpen met het bereiden van pasta en die in de buurt van de school wonen. Op school hebben wij namelijk geen fornuis en we kunnen de leerlingen natuurlijk niet zonder eten de nacht door laten komen. Zou u hier aan mee willen helpen, dan kunt u ons bereiken via lesmarathonhaganum@gmail.com.

Voor de ouders van alle klassen is het ook mogelijk aanstaande vrijdag tussen 20:00 en 21:30 tijdens de lesmarathon langs te komen om een drankje te doen voor het goede doel en gelijk te zien wat voor een acties het Haganum nou eigenlijk organiseert met de leerlingen. Misschien dat u zelfs mee kan proeven met een lesje Romeins recht! Wilt u zich hiervoor zo mogelijk wel alvast aanmelden via lesmarathonhaganum@gmail.com, dan kunnen wij rekening houden met het openen en sluiten van de poort. Tot vrijdag!