Lesmarathon groot succes

De lesmarathon die in de nacht van 29 op 30 september gehouden werd is een groot succes geworden. Door wekenlange voorbereidingen door een groep van 18 leerlingen uit klas V en VI konden ca. 65 klasgenoten de hele nacht door de meest uiteenlopende lessen volgen. Van frisbeeën tot boksen en van onderhandelen tot een vuurwerkshow: allerlei zaken passeerden de revue.

Er werd geld ingezameld voor verzorgingstehuis Dekkersduin. Het doel was om een tovertafel aan te schaffen. Uiteindelijk is er zelfs meer dan 7400 euro opgehaald, een bedrag dat alle verwachtingen te boven ging. Hierdoor is het voor de organisatie zelfs mogelijk geworden om een Beleeftv te kopen. Een Beleeftv is een nog beter middel om de nadelige verschijnselen bij beginnende dementie te ‘bestrijden’.

Naast het volgen van veelzijdige lessen en het ophalen van geld voor het goede doel viel met name de positieve en gezellige sfeer op. Alle ouders, docenten en leerlingen die hieraan hebben bijgedragen: Bedankt!