Thema avond 14 november: Tieners en social media

Uitnodiging Thema Avond Tieners en social media
14 november 2017
van 20:00 tot 22:00 uur – (inloop vanaf 19:30 uur)

Smartphones & Social media. Voor, tijdens en na schooltijd: onze kinderen zijn er maar druk mee! Het liefst de hele dag. Gesprekken, roddels en ruzies verplaatsen zich naar de mobiele telefoon. Buiten het zicht van ouders en docenten. Wat doen middelbare scholieren wanneer ze online zijn? Wat leren ze ervan en waar moeten ze juist op letten? Hoe begeleidt u als ouder uw kind in deze snel veranderende online wereld tot bewuste en kritische gebruikers van internet?

Tijdens de thema avond Tieners en social media krijgt u antwoord op deze vragen. We bespreken hoe u kunt handelen, als er online problemen ontstaan. Welke afspraken u hierover kunt maken met uw kind en hoe u hierin kunt samenwerken met de school.

U kunt rekenen op een avond met praktische tips, voor thuis en op school. Er is ruimschoots gelegenheid om uw mening en ervaring uit te wisselen. De avond wordt verzorgd door Klaartje Schüngel van SocialmediaIMPACT.

Voor meer informatie: https://www.socialmediaimpact.nl/ouderavonden/