Uitdagingen buiten de lessen

Ook dit schooljaar zien we veel leerlingen in de onder- en bovenbouw die buiten de lessen om zelf extra uitdaging opzoeken. We zijn er trots op dat zó veel kinderen zich inzetten voor de o.a. de MUN, Chinees, de programmeerclub, programma’s op de universiteit, plusprojecten en de musical. Naast de negen leerlingen die meedoen met het Honours Programma van de gymnasia en de vier vijfdeklassers die geselecteerd zijn voor Pre University College, starten deze week de plusprojecten in klas 1, gaan drie leerlingen aan de slag met een ontwerpproject van Junior TU Delft en beginnen maar liefst negen Haganummers aan een Pre University Class van hun keuze. Deze Classes zijn zeer divers, van Midden Oosten studies tot Sterrenkunde. Gefeliciteerd iedereen, we wensen jullie veel plezier!