Eersteklassers bij voorleeswedstrijd Read2Me!

Op vrijdag 16 maart 2018 vond de Haagse finale van de voorleeswedstrijd Read2Me! weer plaats. Het was een spannende en gezellige middag in het Theater aan het Spui.

Acht kinderen van vier verschillende scholen in Den Haag namen het tegen elkaar op. Ze lazen ieder een stuk voor uit een zelfgekozen boek. De jury, met als voorzitter Agnes Schüller van de Bibliotheek Den Haag, koos de uiteindelijke winnaar.
Voor het Haganum deden Noura Mostert (1A) en Ana Badara (1D) mee. Hoewel zij helaas niet in de prijzen zijn gevallen, hebben ze het Haganum goed vertegenwoordigd. De grote winnaar van de wedstrijd was Dorlin Frauenfelder van de Vrije School. Zij mag op 6 april namens Den Haag deelnemen aan de regionale finale in Rotterdam. De tweede en derde plaats gingen naar Abigail Smit van Oosterhout (Maerlant Lyceum) en Rabia Baldemir (Rijswijks Lyceum).

verslag van Aisha (1A)