Eindexamenpresentatie Drama – De poppenklas

Eindexamenklas drama 2018 presenteert … De poppenklas. Nadat een aantal leerlingen betrapt wordt op afkijken en dreigt te blijven zitten, ontaardt hun machteloosheid en woede in een felle haat jegens de enige persoon die er nu juist niets mee te maken had – een brave medeleerling. Als er dan iets verschrikkelijks gebeurt, besluiten ze het enige mogelijke te doen: alles nog eens te beleven, na te spelen, in een poging hun schuld te bekennen en, uiteindelijk, hardop te zeggen.
Volledig geregisseerd, geschreven, gespeeld, van muziek voorzien en georganiseerd door de leerlingen uit het eindexamencluster drama. Aanvang 20:30, 3 april, in de aula van het Haganum. Kaartjes kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar in de grote pauzes of te reserveren via eindexamendrama2018@gmail.com.