Vraag het een leerling

Chiraze Louhichi - klas III


Hai! Ik ben Chiraze en zit tegenwoordig in klas 3C. Buiten school vindt je mij onder andere natuurlijk huiswerk makend, maar met nog meer dan genoeg tijd om gewoon te doen waar ik zin in heb, wat dat dan ook mag zijn. Natuurlijk moest ik eerst even wennen, en ik denk dat iedereen dat had, jij dus ook, maar daar wordt je heel goed mee geholpen, dus dat komt wel goed. Dan nog is het altijd positief om ergens voorbereid mee te beginnen, dus mocht je nu al wat vragen hebben, beantwoord ik ze graag voor je.
Misschien tot volgend jaar,

Chiraze

Mail je vraag naar: chiraze@haganum.nl

Ebele Stroop - klas IV

Mijn naam is Ebele Stroop en ondertussen zit ik alweer in de vierde klas van het Haganum. Natuurlijk moet je hard werken, maar daarnaast heb je nog genoeg tijd om andere dingen te doen. Er zijn veel buitenschoolse activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals de schoolmusical, de MUN of bijvoorbeeld het schoolorkest.
Het Haganum is bij uitstek een school waar je jezelf kunt zijn en iedereen je accepteert zoals je bent. Als je graag uitgedaagd wil worden, is Haganum zeker een school voor jou!

Heb je nog vragen over het Haganum, dan beantwoord ik deze graag.

Hopelijk tot snel,
Ebele Stroop

Mail je vraag naar: Ebele@haganum.nl

Wes de Kok - klas V


Hallo hopelijk toekomstige leerlingen van het Haganum,

Mijn naam is Wes de Kok en ik zit in klas 5c. Ik zit nu al vijf jaar met ontzettend veel plezier op het Haganum. Ik hoop dat jullie ook voor het Haganum kiezen want het is echt een geweldige school, je wordt geaccepteerd zoals je bent en er zijn ook leuke buitenschoolse activiteiten, zoals de Haganummusical, het orkest en het Haganumfestival. Kortom, het Haganum is een fijne school waar je je thuis voelt. Mijn lievelingsvakken zijn biologie, natuurkunde, scheikunde en wiskunde maar ook de andere vakken zijn zeker niet saai. Naast de gewone lessen ben ik ook lid van de leerlingenraad, ik leid ook altijd mensen rond op de open dag en ik help op vrijdagmiddag ook in het Bètalab, een speciaal lab waar onder andere biologie-, natuurkunde- en scheikundeproeven worden gedaan, dit heet het Museum Anatomicum Haganum en ik ben hier ook voorzitter van. Buiten school ben ik uiteraard bezig met mijn huiswerk maar daarnaast heb ik ook genoeg tijd voor mijn vrienden en mijn hobby’s, zoals lezen, muziek luisteren, en hardlopen. De middelbare school is natuurlijk anders dan de basisschool maar naar mijn ervaring word je in de eerste klas goed begeleid in bijvoorbeeld het maken van huiswerk en leraren willen je ook altijd iets nog een keer uitleggen.
Tot op het Haganum of via de mail,

Wes

Mail je vraag naar wes@haganum.nl

Stijn Verbeek - klas VI

Mijn naam is Stijn en ik zit op dit moment in 6A op het Haganum (logisch). Mijn lievelingsvakken op school zijn economie en geschiedenis en ik woon in Den Haag (in het Benoordenhout), op gelukkig maar 15 minuten fietsen van school (wat nog best lang kan zijn als het regent). Ik had in groep 8 veel vragen over het hoe en wat op de middelbare school en nu ik de antwoorden heb, wil ik die graag met jullie delen. Buitenschools ben ik een fanatiek voetballer, tennisser en tafeltennisser, maar ik lees (en game) ook graag, met name fantasy (zolang het maar geen literatuur is). Heb je nog vragen of twijfel je nog ergens over, laat het me weten en ik help je zo snel mogelijk.

Stijn

Mail je vraag naar stijn@haganum.nl

Jilani Aliradja - klas III


Hallo 8ste groeper,

Mijn naam is Jilani Aliradja. Ik zit nu in klas 3D van het gymnasium Haganum. Mijn hobby is kickboksen en op school zit ik ook nog in de commissie voorlichting.
Je zit nu waarschijnlijk in een heel spannende periode. Bijna naar de middelbare school. Dat betekent: nieuwe mensen, een nieuwe start en natuurlijk ook wat meer huiswerk :p. Het is natuurlijk altijd even wennen als je aan iets nieuws begint, zeker als je naar de middelbare school gaat, maar binnen een paar weken lijkt het alsof je nooit ergens anders op school hebt gezeten. Ik sta ervoor open om mijn ervaringen met het Haganum samen met jullie te delen, dus als jullie een vraag hebben kunnen jullie mij altijd mailen.
Ik hoop jullie natuurlijk volgend jaar allemaal op het Haganum te zien !

Mail je vraag naar Jilani@haganum.nl

Elly Verkerk - klas II

Lieve toekomstige bruggers,
Ik ben Elly Verkerk en ik zit in klas 2D, een drukke maar gezellige klas. Ik zit op voetbal, dat is soms nog best druk met school erbij. Gelukkig kan ik steeds beter plannen en kan ik gewoon bij alle trainingen aanwezig zijn. Je mentor en alle andere docenten zullen je helpen met plannen (dat noemen ze leren leren).
Bovenal is het Haganum een gezellige school, voor ieder is er wel wat leuks te doen. Het Haganum is ook lekker makkelijk bereikbaar (dat is voor mij handig want ik fiets na een jaar de weg nog wel eens fout). Hopelijk heb ik jullie overtuigd om naar het Haganum of naar de open dag te komen. Heb je nog vraagjes mail me dan maar. XOXO Elly Verkerk

Mail je vraag naar: Elly@haganum.nl

Büsra Celik - klas III

Hoi achtste-groepers,

Ik ben Büsra en ik zit ondertussen al in klas 3D. Ik houd ervan om te filosoferen en om anderen te helpen. Daarom zit ik ook in de leerlingenraad. De overgang van groep 8 naar de 1e klas was ook voor mij een enorme stap. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en ook ik heb m’n plekje gevonden op het Haganum. Maar waarom heb ik eigenlijk voor het Haganum gekozen? Je kan er helemaal jezelf zijn. Het maakt niet uit wie je bent of hoe je eruit ziet. Het gaat erom dat jij jij bent. Misschien klinkt het cliché, maar we hebben allemaal onze eigen passies. Soms heb je alleen een zetje nodig om ze te kunnen ontdekken. Geloof me, dat zetje krijg je hier op school. Ik weet dat keuzes maken soms moeilijk is. Ik zou zeggen: volg je hart, want dat klopt. Ik hoop dat jullie uiteindelijk gelukkig zijn met jullie keuze. Als jullie nog vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag!

Ik hoop tot volgend jaar,
Büsra

Mail je vraag naar: Busra@haganum.nl