Interview met Lila

Tijdens een van de bijeenkomsten van de musical hebben wij een enthousiaste derdeklasser genaamd Lila gevraagd of ze kon vertellen wat ze er tot nu toe van vindt.
“Ik vind het zeker heel leuk,” zei ze, “en de musical is een leuk concept, ook. Van de meetings tot nu toe vind ik wel dat het aan de ene kant nogal rommelig verloopt, maar aan de andere kant zijn ze gewoon heel leuk om bij te zijn en ik vind het heel knap van Piet dat hij het allemaal regelt en dat hij alle liedjes op tijd heeft geschreven en zo.”
Lila zat nog niet hier op school tijdens de vorige musical en kijkt er zeer naar uit om deze nu uit te voeren.
“Over de vorige musical heb ik niet echt specifieke dingen gehoord, maar wel dat heel veel mensen hebben meegedaan en dat het een hele experience  was voor iedereen. Ook van leraren, dat ze het leuk vonden. Ik kijk er heel erg naar uit. Het lijkt me heel vet om het op te voeren en daar op het podium te staan.”
Ook het concept van de show waar het verhaal omheen is gebouwd, is bij haar enthousiast ontvangen.
“Ik vind het een heel leuk verhaal. Echt goed bedacht! Ik snap niet waar Piet het vandaan krijgt,” lachte ze. “De characters uit het verleden zijn natuurlijk ook heel goed uitgekozen die heel veel invloed hebben gehad; iedereen kent natuurlijk Cleopatra en Julius Caesar, en
de twaalf apostelen zijn ook fantastisch. De acts die alle personages doen zijn vooral goed
gekoppeld aan hun historische daden en zo.”

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *