Repetities week 6 en interviews!

De repetities zijn nu echt van start gegaan. Deze week zijn de algemene repetities met alle leerlingen van alle klassen die meedoen. Tijdens deze repetities worden alle teksten doorgelopen en aan de dansjes gewerkt. Zowel van de dansgroep als van de acteurs hebben we leerlingen mogen interviewen.

 

Pip Oostwoud, 3a:

Pip is een van de danseressen. Ze vertelt dat ze het erg naar haar zin heeft. Het gaat goed met de choreografie, welke volledig onder supervisie van de leerlingen zelf is. Momenteel zijn ze met name bezig met het elkaar bijbrengen van de dansjes. Over twee weken zijn de uitvoeringen al, dus ze zijn er behoorlijk druk mee.

Pip geeft ook aan dat ze de musical toepasselijk vindt voor een culturele school als het Haganum. En de musical zelf is erg betrokken en gezellig. Je leert zo echt mensen kennen!

 

Fenna Timsi, 6c:

Van de meer dan tachtig rollen heeft Fenna er een weten te bemachtigen: ze speelt Rita Beenham, een normale en saaie huisvrouw. Haar motto is: “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”. Fenna vindt de rol erg leuk maar de musical misschien nog wel leuker. De repetities zijn altijd gezellig en het is duidelijk wat je functie is en wat er van iedereen wordt verwacht. De Haganum musical vindt ze een erg leuke traditie, iedereen helpt mee en het is zeer uniek voor een school om een productie te leveren van een dergelijke hoge kwaliteit waaraan zoveel mensen meedoen. Het decor, de kostuums, voor alles wordt gezorgd door mensen direct betrokken bij de school en natuurlijk de leerlingen zelf.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *